‘RSC Anderlecht op zoek naar linksback, maar vangt bot bij talent van AS Roma’

‘RSC Anderlecht op zoek naar linksback, maar vangt bot bij talent van AS Roma’

31 januari - 21:21 Laatste update: 21:23
1

AS Roma heeft de formele benadering van RSC Anderlecht in de richting van Jan Oliveras afgewezen. Volgens transferexpert Fabrizio Romano vindt het Roma van Romelu Lukaku Oliveras te veel potentie hebben voor zowel het heden als de toekomst. Anderlecht is druk op zoek naar een linkervleugelverdediger doordat Moussa N’Diaye en Ludwig Augustinsson geblesseerd zijn.

Anderlecht hengelde tevergeefs naar Oliveras, de negentienjarige linkervleugelverdediger van Roma. De talentvolle Spanjaard speelde nog geen match voor de A-ploeg van Roma, Oliveras kwam alleen nog uit voor Roma onder 19. Oliveras is ook meerdere malen geselecteerd voor de nationale jeugdploegen van Spanje.

Roma heeft geen oren naar een verkoop van Oliveras aan Anderlecht, dit betekent dat paars-wit ergens anders op zoek moet naar een linkervleugelverdediger. Op dit moment beschikt Anderlecht over twee geblesseerde linkervleugelverdedigers met N’Diaye en Augustinsson. In de laatste match moest centrale middenvelder Kristian Arnstad zich zien te redden als linksback.