Streep door 'Last Dance' Messi en Ronaldo: 'Hij zal de wedstrijd moeten missen'

Streep door 'Last Dance' Messi en Ronaldo: 'Hij zal de wedstrijd moeten missen'

31 januari - 18:01
1

Het komt toch niet van een laatste confrontatie tussen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. De Portugese ster moet het oefenduel tussen Al Nassr en Inter Miami FC donderdag laten schieten vanwege een blessure, bevestigt de Saudische club. 

"We zullen Ronaldo en Messi niet samen op het veld zien, Ronaldo bevindt zich in het laatste deel van zijn herstel", vertelde trainer Luis Castro van Al Nassr op de persconferentie. "We hopen dat hij de komende dagen bij het team zal aansluiten, maar hij zal de wedstrijd van donderdag moeten missen."

Ronaldo moest door zijn kwetsuur ook al verstek laten gaan tijdens een oefentrip in China. Dat leidde tot woedende Chinese fans, die het spelershotel van Al Nassr bestormden. Nu blijkt dat de 38-jarige aanvaller er ook tegen Inter Miami niet bij is. Dat is een streep door de rekening, want de oefenwedstrijd in Saudi-Arabië werd eerder nog groots aangekondigd als The Last Dance. Eén laatste clash tussen de eeuwige rivalen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.