Charleroi-trainer Mazzu over vertrek Nkuba: ''Geen reden tot klagen of huilen''

Charleroi-trainer Mazzu over vertrek Nkuba: ''Geen reden tot klagen of huilen''

30 januari - 15:15
2

Ken Nkuba ondergaat vandaag een medische test, waarna zijn komst naar KRC Genk beklonken zal worden. Nkuba vervangt daarmee Daniel Munoz, die op zijn beurt naar Crystal Palace zal vertrekken. Charleroi-coach Felice Mazzu reageerde op de aanstaande transfer.

Mazzu heeft begrip voor de aanvaller. ''Ik begrijp zijn vertrek, want Ken heeft een transfer aan het einde van vorig seizoen gemist vanwege een vriendschappelijke wedstrijd waarin hij geblesseerd raakte'', vertelde Mazzu aan DH Les Sports.

De trainer gunt Nkuba de transfer. ''Hij heeft moeilijke maanden doorgemaakt waarin hij alleen moest werken. Deze transfer is goed voor hem. Het is ook een kans voor de club. Ik heb geen reden tot klagen of huilen'', aldus Mazzu.

Nkuba droeg in totaal 61 keer het shirt van RSC Charleroi. De rechtsbuiten wist 5 keer te scoren en 7 assists te geven tijdens die wedstrijden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.