Alexandersson (KV Kortrijk): Waarom zou het niet kunnen tegen Club Brugge?

Alexandersson (KV Kortrijk): "Waarom zou het niet kunnen tegen Club Brugge?"

29 januari - 17:44
4

Dinsdag neemt KV Kortrijk het op tegen Club Brugge in de Jupiler Pro League. KVK-coach Freyr Alexandersson gelooft alvast dat zijn ploeg een resultaat kan neerzetten in het Jan Breydelstadion.

KV Kortrijk pakte vier op zes tegen Standard en OHL en wil nu verdergaan op dat elan. "Ik heb de spelers ingelicht over de sterke en de zwakkere punten van Club, er spelen trouwens enkele Scandinaviërs die ik goed ken. We moeten met zijn allen geloven dat het kan. En waarom zou het niet kunnen?", aldus de KVK-coach op de persconferentie.

Al zal coach Alexandersson niet over een volledige kern beschikken in Brugge. Kortrijk-spits Felipe Avenatti is geschorst. "Ik was toch niet met hem gestart. Ik had hem hoogstens zo nodig ingebracht", is zijn coach eerlijk.

Daarnaast zal ook Anderlecht-huurling Marco Kana voor een tijd out zijn met een spierblessure. "Hoe lang is nog onduidelijk, ik vrees voor drie, vier weken en ik hoop dat het niet langer wordt", zegt Alexandersson.

Wie dinsdagavond onder de lat zal staan wil de IJslander nog even voor zichzelf houden. "Vandenberghe of Pirard, ik heb vertrouwen in beiden", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.