Hazard beëindigt negatieve reeks Anderlecht tegen Union: “Verdiend”

Hazard beëindigt negatieve reeks Anderlecht tegen Union: “Verdiend”

29 januari - 11:41
7

RSC Anderlecht slaagde erin een einde te maken aan de negatieve reeks tegen Union Saint-Gilloise, waarbij Thorgan Hazard een cruciale rol speelde in het gelijkspel. In een interview met Eleven DAZN benadrukte Hazard het belang van het punt.

"Ik weet niet of je kunt zeggen dat ik de redder ben, maar het is waar dat mijn doelpunt ons een punt heeft opgeleverd, een belangrijk punt”, aldus de Rode Duivel. “We wilden winnen, maar we weten heel goed dat het niet makkelijk is tegen Union. Ik denk dat we een punt verdienen."

Het doelpunt van Hazard, zijn eerste voor Anderlecht, geeft hem alvast vertrouwen voor de toekomst. "Soms moet ik lang wachten op mijn eerste doelpunt, maar het is vaak makkelijker om daar een vervolg aan te geven als je de eerste hebt gemaakt”, getuigt Hazard, geciteerd door RTBF. “Dus ik hoop dat dit een goede start is en dat ik er een vervolg aan kan geven." 

Hazard merkt verder op dat dit punt ook van groot belang kan zijn in de titelstrijd. "We weten dat met de play-offs de punten gehalveerd worden, maar het was belangrijk om ze niet te makkelijk te laten glippen. We zijn hier om ze uit te dagen, net als de andere teams. Maar het is waar dat ze sterk zijn dit jaar." 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.