'AC Milan voor Zirkzee (ex-Anderlecht): prijskaartje van 60 miljoen ligt op tafel'

'AC Milan voor Zirkzee (ex-Anderlecht): prijskaartje van 60 miljoen ligt op tafel'

29 januari - 10:55
1

AC Milan is volledig overtuigd dat Joshua Zirkzee deze zomer de aanval moet komen versterken. Dat meldt TuttoMercatoWeb. De Milanezen maken op dit moment een plan om komende zomer te onderhandelen over het riante prijskaartje van de voormalige speler van RSC Anderlecht.

Bologna zou tussen de vijftig en zestig miljoen euro willen zien voor Zirkzee. Milan wil op zijn beurt die kosten zo veel mogelijk drukken. De verkoop van Charles De Ketelaere (ex-Club Brugge) aan Atalanta Bergamo moet zo'n 25 tot 30 miljoen euro opleveren voor de Rossoneri, dat verder ook Alexis Saelemaekers in de deal betrekken. Of dit gaat om een verkoop of een ruildeal om de kosten te drukken, is onbekend. 

Zirkzee maakt in Italië veel indruk. Met acht goals in twintig competitieduels is zijn moyenne al sterk, maar vooral zijn spel zorgt voor enorm veel positiviteit in de Serie A. Napoli, Arsenal en Manchester United zouden ook interesse hebben, maar Milan lijkt de eerste club te worden die echt doorpakt. Bayern München kan nog roet in het eten gooien, want de Duitsers hebben een clausule waarmee ze Zirkzee voor veertig miljoen kunnen terugkopen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.