OFFICIEEL: Muñoz verlaat KRC Genk en tekent bij Crystal Palace

OFFICIEEL: Muñoz verlaat KRC Genk en tekent bij Crystal Palace

30 januari - 10:05 Laatste update: 10:21
17

Daniel Muñoz heeft officieel de overstap gemaakt van KRC Genk naar Crytal Palace. Dat heeft Crystal Palace nu definitief naar buiten gebracht. De 27-jarige Colombiaan ruilt de Jupiler Pro League in voor de Premier League.

Volgens transfermarkt heeft Crystal Palace uiteindelijk 10 miljoen euro betaald voor de diensten van Muñoz. Bij Crystal Palace heeft Muñoz een contract getekend tot de zomer van 2027 met nog een optie voor een extra jaar. 

Bij Crystal Palace gaat Muñoz aan de slag bij de nummer vijftien van de Premier League. De club heeft na 21 speelronden een totaal van 21 punten behaald in de Premier League. Bij Crystal Palace komt Muñoz ook een landgenoot tegen, verdedigende middenvelder Jefferson Lerma is ook een Colombiaan.

Muñoz heeft flink wat wedstrijden gespeeld voor Genk. De rechtervleugelverdediger kwam in totaal 148 keer uit voor De Genkies. Hierin wist Muñoz 19 keer een doelpunt te maken en 20 keer een assist af te leveren. Muñoz wist in 2021 met Genk de Croky Cup te veroveren.