Mazzu voor Charleroi-Club Brugge: “Ze zijn gefrustreerd, ze zijn ongelukkig, … “

Mazzu voor Charleroi-Club Brugge: “Ze zijn gefrustreerd, ze zijn ongelukkig, … “

27 januari - 12:33
2

Felice Mazzu, de coach van Charleroi, heeft een krachtige boodschap voor de supporters in aanloop naar het cruciale duel tegen Club Brugge. Na de ontgoochelende 4-1 nederlaag tegen Antwerp beseft Mazzu dat zijn team onmiddellijk moet reageren.

Mazzu deelde zijn gedachten met de pers en sprak openhartig over de gebreken in intensiteit en agressie die hij na de verloren wedstrijd tegen Antwerp opmerkte. "We moeten rekening houden met het feit dat Antwerp sterker was, maar dat we duidelijk de intensiteit en agressie misten om echt tegen zo'n ploeg te vechten. Dus deze week wil ik dat soort dingen zien”, aldus Mazzu. 

"Ik wil niet zeggen dat ik meer of minder gerustgesteld ben, want over het algemeen zijn de trainingsweken goed”, getuigt Mazzu, geciteerd door RTBF. “Dat is wat misschien tegenstrijdig is: goede sessies zien, de spelers betrokken zien, de intensiteit, de wil zien, en dat dan niet echt overbrengen naar de wedstrijddag. Dat was het geval tegen Antwerpen."

Ondanks de moeilijke periode en mogelijke onvrede bij de supporters, heeft Mazzu vertrouwen in zijn team en roept hij op tot eenheid. "Ik heb alle vertrouwen in ze. Ik weet wie ze zijn. Ze zijn gefrustreerd, ze zijn ongelukkig, net als wij. Mijn boodschap? Die is heel simpel. Er is maar één ding te doen en dat is samen dingen voor elkaar krijgen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.