Leoni blikt meteen vooruit op Anderlecht-Union: “Zondag krijgen we nieuwe kans”

Leoni blikt meteen vooruit op Anderlecht-Union: “Zondag krijgen we nieuwe kans”

27 januari - 13:01 Laatste update: 12:01
24

RSC Anderlecht ondergaat opnieuw een teleurstelling na hun 2-1 nederlaag tegen Union Saint-Gilloise in de kwartfinale van de Belgische beker. Théo Leoni, de 23-jarige middenvelder van Anderlecht, erkent de frustratie en wijst op het gebrek aan efficiëntie in het benutten van kansen.

"Het gevoel is niet prettig, vooral zo vlak na de wedstrijd. Het is een teleurstelling, ja. Union speelde naar hun sterke punten, ze zijn intelligent op dat niveau, en ze pakken alles wat er te pakken valt”, aldus Leoni in RTBF. “We moesten onze kansen afmaken om de wedstrijd te keren en dat deden we niet."

Leoni benadrukt dat ondanks het numerieke overwicht na de rode kaart voor Union, Anderlecht er niet in slaagde de wedstrijd om te draaien. Met de achtste opeenvolgende nederlaag tegen hun buren staat Anderlecht voor een uitdaging. 

Leoni besluit met een vooruitblik op de volgende ontmoeting in de competitie. "Met acht wedstrijden op rij, staat het nog steeds op ons netvlies. We hebben geluk dat we zondag al een nieuwe kans hebben om te proberen de dingen om te draaien." 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.