Van Bommel duidelijk over transfer Vermeeren: “Een koopje voor een topspeler”

Van Bommel duidelijk over transfer Vermeeren: “Een koopje voor een topspeler”

25 januari - 07:00
12

Royal Antwerp FC neemt afscheid van goudhaantje Arthur Vermeeren. De middenvelder staat dicht bij een transfer naar het Atlético Madrid van Axel Witsel. Mark van Bommel sprak na het bekerduel met OHL over de transfer.

Naar verluidt legt de Spaanse topclub zo’n 25 miljoen euro op tafel. “Een koopje”, citeert Het Nieuwsblad van Bommel. “Arthur is een absolute topspeler. Dat zullen we over enkele jaren kunnen vaststellen. Hij zal veel meer waard zijn eens hij enkele keren bij Atlético Madrid op het veld heeft gestaan.”

Volgens van Bommel is Antwerp nog geen topclub. “Wij zijn nog geen topclub, ook al hebben we vorig jaar als een topclub gespeeld. Pacho, Ávila en nu Arthur. We staan nog niet zo ver dat we die gasten kunnen houden. Het is vorig seizoen snel gegaan. Dat is beter dan vertraging op te lopen. Maar we moeten dit wel constant blijven leveren. Zoiets wordt moeilijk als je je beste spelers verkoopt.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.