'Razende Onana zoekt confrontatie met Eto'o na onverwachte beslissing'

'Razende Onana zoekt confrontatie met Eto'o na onverwachte beslissing'

23 januari - 22:32
4

Andre Onana heeft woedend gereageerd op zijn reserverol in de beslissende groepswedstrijd van Kameroen, melden Afrikaanse media. Zijn neef Fabrice Ondoa verdedigde dinsdagavond het doel tegen Gambia (2-3 winst).

Kameroen greep op miraculeuze wijze een ticket voor de achtste finales van de Afrika Cup, maar na afloop gaat het vooral over Onana. De doelman van Manchester United, die vlak voor het eerste groepsduel van De Ontembare Leeuwen aansloot, moest tot ieders verrassing op de bank plaatsnemen.

Volgens Outlet Sports News Africa viel de beslissing van bondscoach Rigobert Song niet in goede aarde. 'Song kwam in een meeting met bepalende spelers ter ore dat Onana niet wordt gewaardeerd binnen het team', klinkt het. De keeper kreeg vervolgens dinsdagochtend te horen dat niet hij, maar Ondoa onder de lat zou staan tegen Gambia.

Onana zou woedend hebben gereageerd en de confrontatie hebben gezocht met bondsvoorzitter en voormalig topspits Samuel Eto'o. Toen Eto'o niet reageerde, werd de doelman alleen maar bozer. Uiteindelijk voegde hij zich wel bij de wedstrijdselectie en zag hij vanaf de bank hoe Kameroen de groepsfase ternauwernood overleefde.