Van Bommel over zaak Overmars: ''Wij denken mee met álle slachtoffers''

Van Bommel over zaak Overmars: ''Wij denken mee met álle slachtoffers''

23 januari - 16:45
11

Mark Van Bommel richtte zich op de wedstrijd tegen OH Leuven, maar kreeg tijdens de persconferentie uiteraard vragen over het spandoek ter ondersteuning van de geschorste technisch directeur Marc Overmars. De kritiek was dat deze actie de slachtoffers voorbijging. Mark Van Bommel reageerde hierop.

Volgens Van Bommel was het niet de bedoeling om de slachtoffers te kwetsen. ''Ik had het zaterdag niet gezien, maar we hebben het ook niet zo bedoeld. Kijk, wij steunen de persoon Marc Overmars zoals hij hier werkt. Zonder een oordeel te hebben over wat er in het verleden is gebeurd'', vertelde Van Bommel aan Het Nieuwsblad.

Volgens Van Bommel staat Antwerp zeker stil bij de slachtoffers. ''Wij denken mee met álle slachtoffers, niet enkel slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag maar ook verkeersslachtoffers of slachtoffers van een moordaanslag'', aldus Van Bommel.

Marc Overmars werd door de FIFA wereldwijd geschorst en gaat nu met zijn entourage in beroep tegen die beslissing.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.