'Zulte Waregem gaat zich versterken met international van Cyprus: Gavriel’

'Zulte Waregem gaat zich versterken met international van Cyprus: Gavriel’

22 januari - 10:59
1

Zulte Waregem is bereid om haar bod te verhogen voor de 21-jarige Cypriotische flankaanvaller Stavros Gavriel, momenteel actief bij APOEL Nicosia. Na eerder Anton Tanghe van KV Oostende aan te trekken, lijkt de club vastbesloten om de selectie verder uit te breiden.

Volgens berichtgeving uit Cyprus en bevestigd in makelaarskringen zal Zulte Waregem een bod van 180.000 euro uitbrengen op de talentvolle winger. Dat schrijft Pieter-Jan Calcoen van Het Nieuwsblad. Het eerste bod werd eerder weggelachen door Nicosial. De club stond voor de uitdaging om het bod aanzienlijk te verhogen om de transfer te realiseren.

De onderhandelingen werden bemoeilijkt door het aflopende contract van Gavriel. Hoewel hij niet van plan is zijn contract te verlengen, leek Zulte Waregem terughoudend om het bod te verhogen. De club staat voor een delicate situatie, aangezien de speler en de huidige club in onmin liggen.

In een recente tweet van Pieter-Jan Calcoen werd ondertussen bevestigd dat Zulte Waregem de 1-voudige Cypriotische international Stavros Gavriel aan de ploeg zal toevoegen. De transfer is nog niet helemaal afgerond, maar de club lijkt vastberaden om de jonge aanvaller binnen te halen.