OFFICIEEL: Leye gaat aan de slag bij Seraing en tekent voor zes maanden

OFFICIEEL: Leye gaat aan de slag bij Seraing en tekent voor zes maanden

21 januari - 23:28 Laatste update: 22 januari - 13:03
5

Mbaye Leye heeft een nieuwe uitdaging te pakken in de Challenger Pro League. De Senegalese oefenmeester wordt de nieuwe hoofdtrainer van RFC Seraing, weet Het Nieuwsblad. Leye krijgt de doelstelling om Seraing in de Challenger Pro League te houden.

Met Seraing start er voor Leye een nieuw avontuur als hoofdtrainer op de Belgische velden. Leye was als laatst actief bij Zulte Waregem in de Jupiler Pro League. Bij Zulte Waregem werd de oefenmeester ontslagen in verband met de tegenvallende resultaten. Uiteindelijk degradeerde Essevee naar de Challenger Pro League.  

Seraing staat op dit moment op de vijftiende plaats in de Challenger Pro League. Na zeventien gespeelde matchen heeft Seraing 14 punten behaald. Het gat met de rode lantaarndrager KV Oostende bedraagt vier punten. Het gat met nummer 11, Jong Genk, bedraagt vijf punten.

Update: Mbaye Leye is officieel de nieuwe hoofdtrainer van Seraing. De oefenmeester heeft een contract voor zes maanden getekend, dat laat de club op de officiële kanalen weten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.