Riemer na Leuven – Anderlecht: “Ontevreden, we waren helemaal niet gevaarlijk”

Riemer na Leuven – Anderlecht: “Ontevreden, we waren helemaal niet gevaarlijk”

21 januari - 22:04
13

Brian Riemer, de hoofdtrainer van RSC Anderlecht, reageert ontevreden over het 1-1 gelijkspel van Anderlecht op bezoek bij OH Leuven. Anderlecht wist maar weinig kansen bij elkaar te voetballen en daar baalde de hoofdtrainer stevig van. Door het gelijkspel kon koploper Union SG verder uitlopen op Anderlecht. 

Riemer is duidelijk wanneer hem gevraagd wordt over de match tussen Leuven en Anderlecht. “Dit was een ontgoochelende prestatie, we zijn absoluut niet tevreden met het resultaat. We hadden veel balbezit, maar we waren helemaal niet gevaarlijk. In de tweede helft waren we veel gevaarlijker en konden we ook scoren. Toch was er in de tweede helft te weinig kwaliteit in de beslissende acties”, citeert Sporza Riemer.

Riemer vindt dan ook dat een gelijkspel een terechte uitslag is tussen Leuven en Anderlecht. “Dit is de juiste uitslag. We moeten veel beter doen. Elke week spelen we voor drie punten, er zijn geen wedstrijden die belangrijker zijn dan andere. Donderdag spelen we een bekerwedstrijd, het is duidelijk wat we daar moeten doen. Zondag treffen we Union opnieuw en daar moeten we de drie punten pakken om in hun spoor te blijven”, besluit Riemer.