Doelman Charleroi gefrustreerd na Antwerp: “Nu alles aan doen tegen Club Brugge”

Doelman Charleroi gefrustreerd na Antwerp: “Nu alles aan doen tegen Club Brugge”

21 januari - 21:19
3

Pierre Patron, de doelman van Sporting Charleroi, blikt terug op de 4-1 verliespartij tegen Royal Antwerp FC. Patron moest zich vier keer omdraaien tegen The Great Old. De doelman van De Zebra’s geeft aan waar het mis ging voor Charleroi.

Patron was niet content met de match van Charleroi op De Bosuil tegen Antwerp. “Het was heel frustrerend voor mij. De eerste goal was een afgeweken bal. Bij de tweede maak ik een redding, maar scoren ze in de herneming. Vier goals slikken is zwaar, maar Antwerp was ook bijzonder sterk”, citeert Sporza Patron.

Patron geeft aan dat Charleroi een plan had, maar dat Antwerp simpelweg te sterk was. “Zij waren baas, je kan er weinig over zeggen. Het was ons plan om de bal aan Antwerp te laten en op de counter te speculeren, maar Antwerp legde gewoon meer kwaliteit op de mat”, meent Patron.

Patron sluit vervolgens af door met Charleroi vooruit te kijken in de Jupiler Pro League. De Zebra’s krijgen volgende week opnieuw een zware uitdaging. Club Brugge komt op bezoek. “We moeten er nu alles aan doen om thuis tegen Club Brugge een resultaat neer te zetten”, besluit de doelman van Charleroi.