Van Der Bruggen (Cercle Brugge) na KRC Genk: “We konden en moesten stunten”

Van Der Bruggen (Cercle Brugge) na KRC Genk: “We konden en moesten stunten”

21 januari - 08:21
7

Hannes Van Der Bruggen, de 30-jarige verdedigende middenvelder van Cercle Brugge, blikt terug op het 1-1 gelijkspel op bezoek bij KRC Genk. Van Der Bruggen geeft aan dat de teleurstelling groot was bij Cercle Brugge na het gelijkspel in Genk.

Van Der Bruggen weet dat 1-1 normaalgesproken een goede uitslag is voor Cercle Brugge op bezoek bij Genk. “Het was teleurstelling troef in de kleedkamer. Op voorhand is 1-1 een goede uitslag, maar zeker op basis van de eerste helft had 0-2 of 0-3 makkelijk gekund”, citeert Sporza Van Der Bruggen.

Volgens Van Der Bruggen is het gebrek aan efficiëntie de reden waarom Cercle Brugge niet helemaal boven in de Jupiler Pro League meedraait. “Dat is de reden dat we niet in de top 6 staan: we maken onze kansen niet af”, meent Van Der Bruggen.

Van Der Bruggen concludeert dat Cercle Brugge eigenlijk had moeten verrassen in de Jupiler Pro League tegen Genk. “Kevin (Denkey, red.) is fantastisch voor ons, maar het zou beter zijn dat de goals wat meer verdeeld zijn. Vandaag konden en moesten we eigenlijk stunten”, besluit Van Der Bruggen.