Kums na Gent – Mechelen: “Vervelend, die ongeslagen status is nu ten einde”

Kums na Gent – Mechelen: “Vervelend, die ongeslagen status is nu ten einde”

20 januari - 08:56
1

Sven Kums, de aanvoerder van KAA Gent, zag de Buffalo’s in eigen huis met 1-2 verliezen van KV Mechelen. Kums reageerde gefrustreerd op de nederlaag, de kapitein zag dat er genoeg kansen waren om de match te winnen tegen Mechelen.

Kums baalt nog stevig van de nederlaag van Gent tegen Mechelen. “Frustrerend inderdaad, we creëerden genoeg kansen om de wedstrijd te winnen. Vandaag lag het puur aan onze efficiëntie: voorin én achterin”, deelt Kums via de officiële kanalen van Gent.

Bij de eerste tegengoal ging de 22-jarige Brian Agbor de fout in bij Gent. Dat kan gebeuren. Hij wil de bal wegkoppen terwijl die blijft hangen”, vertelt Kums. Vervolgens had Gent moeite om door de Mechelse verdediging te komen. “Ze speelden goed compact. Desondanks konden we een paar kansen bijeen voetballen, maar hen keeper stond paraat en maakte een paar goede reddingen”, deelt Kums.

Gent vond de gelijkmaker, maar bij de tweede tegentreffer ging de ervaren Ismaël Kandouss de fout in. “Maar dan kregen we dat tweede doelpunt tegen, hé. Dan weet je dat ze alleen nog maar zullen terug kruipen en dat hebben ze ook gedaan”, vertelt Kums.

Kums sluit af door te balen van het verlies en de ongeslagen status thuis in de Jupiler Pro League. “Het is vervelend dat die ongeslagen status ten einde is. We moesten en wilden deze wedstrijd thuis absoluut winnen, maar dat lieten we na”, besluit Kums.