Balikwisha toch lang out voor Antwerp, Van Bommel spreekt over terugkeer

Balikwisha toch lang out voor Antwerp, Van Bommel spreekt over terugkeer

19 januari - 21:41
2

Royal Antwerp FC werd donderdag op het Gala van de Gouden Schoen de grote winnaar en won alles wat er te winnen viel. De komende weken moet het echter weer vol aan de bak en punten sprokkelen. Al zal dat zonder Michel-Ange Balikwisha zijn.

Eerder raakte al bekend dat Balikwisha een operatie aan de knie onderging. Volgens Antwerp ging het aanvankelijk om een "kleine ingreep", al geeft Mark van Bommel aan dat de flankaanvaller toch voor enkele maanden buiten strijd zal zijn.

"Het is moeilijk om een termijn op zijn herstel te plakken, maar de Play-Offs wordt lastig", zegt Van Bommel bij Gazet van Antwerpen. Een serieuze streep door de rekening van Antwerp, dat Balikwisha de komende maanden wel goed kon gebruiken.

En zo blijft het puzzelen voor Van Bommel, die de komende weken wel weer een beroep ka doen op Jacob Ondrejka en Anthony Valencia. "Anthony is een twijgelgeval, Jacob kan nog niet starten maar wel invallen", zegt de trainer.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.