Antwerp countert financiële situatie: “Niet zo verschillend met andere clubs”

Antwerp countert financiële situatie: “Niet zo verschillend met andere clubs”

19 januari - 07:35
14

Royal Antwerp FC kampt naar verluidt met financiële strubbelingen. Er doen geruchten de ronde dat betalingen aan personeel en leveranciers later gebeuren door een cashflowprobleem.

CEO Sven Jaecques reageert tegenover Het Laatste Nieuws. “Onze financiële toestand is niet zo verschillend met de andere clubs. Anwerp komt in de picture door het feit dat we zo succesvol waren. We hebben ook een voorzitter die in de picture loopt. Dan gaat het niet meer om de pure waarheid, maar om alles errond. De realiteit is wel dat we betalingen moeten doen.”

Er kan een transferverbod worden opgelegd. “Als we die doen, is er niks aan de hand. Doen we ze niet, kunnen we een transferverbod krijgen. Het wordt voor jullie media vrij simpel om mee op te volgen. Je kan in het leven nooit garanties geven, maar ik heb wel alle vertrouwen dat het goed komt”, aldus Jeacques.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.