Gonçalo Ramos mag PSG na half seizoen alweer verlaten

Ramos (22) mag Paris Saint-Germain na half seizoen alweer verlaten

18 januari om 16:35

Paris Saint-Germain heeft al genoeg gezien van Gonçalo Ramos, althans volgens L'Équipe. De 22-jarige spits wordt gehuurd van Benfica, al heeft PSG een verplichte optie tot koop van 65 miljoen euro. De Parijzenaren zijn echter nu al bereid om Ramos deze winter opnieuw te laten vertrekken.

PSG-trainer Luis Enrique is niet overtuigd geraakt van de prestaties van Ramos. De Spanjaard vindt naar verluidt dat de spits in de grote wedstrijden tekortkomt. Ramos scoorde dit seizoen vier keer in negentien duels. Daarmee doet hij het statistisch een stuk minder dan bij Benfica. Vorig seizoen was hij goed voor negentien goals in de Portugese competitie en scoorde ook nog eens zeven keer in de Champions League.

Door zijn matige prestaties in Frankrijk staat PSG open voor een vertrek. PSG zal wel een groot gedeelte van de betaalde transfersom terug willen verdienen. Mocht er een club zich melden voor Ramos in de laatste twee weken van de winterse transferperiode, is een overgang bespreekbaar. Voor zover bekend heeft PSG nog geen aanbiedingen voor de Portugees ontvangen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.