Hoop voor KV Oostende? “Betalingen zijn in orde, problemen 2020 waren groter

Hoop voor KV Oostende? “Betalingen zijn in orde, problemen 2020 waren groter"

18 januari - 09:45
5

KV Oostende stootte door naar de halve finale van de Croky Cup en verraste vriend en vijand tegen RWDM. Vooral door de problemen achter de schermen zijn de sterke resultaten opvallend.

Mede-eigenaar Paul Conway geeft de fans alvast hoop. “Deze sportieve stunt bevestigt enkel maar dat we er niet slecht voor staan”, citeert Het Laatste Nieuws. “Natuurlijk ligt er veel werk op de plank en is de tijd kort, maar ik kan u in ieder geval meedelen dat de achterstallige betalingen aan de spelers vandaag in orde zijn gebracht. Of dat de boost was die ze nodig hadden om RWDM te kloppen? Geen idee.”

Volgens Conway is de situatie bij KV Oostende helemaal niet zorgwekkend. “Ik weet enkel dat er in alle geledingen van deze club hard gewerkt wordt om de problemen het hoofd te bieden. Waar men het haalt dat KV Oostende een club is die straks gaat verdwijnen, is mij een raadsel. Echt waar, we staan er niet slecht voor.”

Volgens de Amerikaan was het in het verleden erger gesteld met de club. “Toen ik hier in 2020 aankwam met de Media Pacific Group, waren de problemen groter dan ze nu zijn. We hebben toen een oplossing kunnen vinden en dat gaan we ook nu weer doen. Ik vraag een beetje geduld, maar die oplossingen komen er heel snel.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.