Louwagie spreekt over zijn toekomst en de transferplannen van KAA Gent

Louwagie spreekt over zijn toekomst en de transferplannen van KAA Gent

16 januari - 22:15
4

Bij KAA Gent met Sam Baro een nieuwe eigenaar, maar nog geen nieuwe CEO. Michel Louwagie leek samen met Ivan De Witte te gaan vertrekken bij de club, al is daar nu verandering in gekomen.

In een gesprek met Sporza geeft Louwagie namelijk aan dat de kans bestaat dat hij langer bij Gent blijft. "Ik voel me goed en de samenwerking met Sam Baro verloopt goed", aldus Louwagie. "Binnen een paar dagen hebben we dan ook een gesprek over een verdere samenwerking", zegt hij.

Zekerheid is daar nog niet over, maar Louwagie moet de komende dagen en weken nog zwaar aan het werk op de transfermarkt. En er zijn ook plannen bij Gent. "We gaan zeker een verdediger halen en misschien nog een spits als er één vertrekt", zegt Louwagie.

"We willen sterker uit de transferperiode komen. De komende dagen kan daar nog een doorbraak over komen. De bedoeling is al zeker één verdediger, misschien wel een tweede verdediger", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.