Boussaid verwacht veel van Tissoudali bij Marokko op Afrika Cup

Marokko kijkt naar KAA Gent-speler Tissoudali: "Kunnen we veel van verwachten"

16 januari om 21:44

Othmane Boussaid verwacht veel van Tarik Tissoudali op de Afrika Cup, vertelt de vleugelspeler van FC Utrecht in de podcast VP's Atlas Leeuwen. Dat Marokko met Youssef En-Nesyri al een topspits in huis heeft, hoeft volgens de Marokkaanse Belg geen probleem te zijn. 

Boussaid kan enorm genieten van het spel van Tissoudali bij Marokko. "Kijk, bij Gent speelt hij natuurlijk heel goed, maar bij Marokko heeft hij iets extra's. Elke wedstrijd die ik van Marokko heb gezien waarin hij speelde, was hij echt heel goed en heel bepalend voor het team. Dus ik denk dat we veel kunnen verwachten van hem", aldus Boussaid bij Atlas Leeuwen van VP.

Ook bij Gent is Tissoudali na een moeilijk begin weer bijzonder belangrijk voor de ploeg. Na 33 partijen zit hij aan vijftien doelpunten en zes assists bij de Buffalo's. Daarmee heeft hij onder andere Gift Orban naar de bank verdreven.

Voor Marokko begint de strijd om de Afrika Cup woensdag om 18.00 uur. Tanzania is de eerste tegenstander uit groep F, die verder bestaat uit Congo en Zambia. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.