Van Bommel duidelijk: ''We gaan geen risico's nemen in verband met Overmars''

Van Bommel duidelijk: ''We gaan geen risico's nemen in verband met Overmars''

16 januari - 16:35 Laatste update: 18:06
3

Mark van Bommel is dit jaar weer druk aan de slag met Royal Antwerp FC. De trainer moet het echter zonder Directeur Voetbalzaken Marc Overmars stellen. Van Bommel gaat in op de situatie van Overmars, die door de FIFA geschorst is.

Voor Van Bommel en Overmars is het nog altijd onduidelijk wat de beweegredenen zijn om Overmars voor één jaar internationaal te schorsen. ''Marc is geschorst, maar we weten niet wat dat precies inhoudt. We wachten op duidelijkheid. Zijn entourage probeert die wel te verkrijgen bij de FIFA, maar we wachten nu al een week'', vertelde Van Bommel aan Het Nieuwsblad.

Bij Royal Antwerp FC nemen ze het zekere voor het onzekere tot er communicatie is van de FIFA. ''En tot die duidelijkheid er niet is, gaan we ook geen risico’s nemen. Stel dat hij hier (de Bosuil, red.) gespot wordt, dat willen we voor zijn'', aldus Van Bommel.

Antwerp speelt de eerstvolgende match tegen OH Leuven. De kwartfinale van de Beker van België wordt gespeeld op aanstaande woensdagavond.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.