'Er wordt zeer serieus over overgang gesproken: Henderson wil, Ajax wil'

'Er wordt zeer serieus over overgang gesproken: Henderson wil, Ajax wil'

14 januari - 14:50
1

Jordan Henderson staat wel degelijk open voor een transfer naar Ajax. Dat meldt ESPN-verslaggever Christian Willaert. Italiaanse media meldden zaterdag dat Juventus een streepje voor heeft, maar de Amsterdammers lijken nog volop in de race.

Willaert komt zondag met een update, voorafgaand aan het Eredivisie-duel van Ajax bij Go Ahead Eagles. "We hebben nieuws over Jordan Henderson. We weten inmiddels dat er zeer serieus met het kamp Henderson wordt gesproken. Er wordt echt heel serieus naar die overgang gekeken. Henderson wil, Ajax wil. Al Ettifaq, de club in Saudi-Arabië waar hij nu onder contract staat, lijkt het grootste probleem te zijn", stelt de verslaggever.

Het clubicoon van Liverpool maakte afgelopen zomer de overstap naar Al Ettifaq, maar is niet gelukkig in Saudi-Arabië. De middenvelder wil daarom alweer vertrekken, al lijkt de Saudische club voorlopig nog op hem te rekenen. Henderson moet zich gewoon melden voor een trainingskamp.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.