'Gemaskerde mannen dringen huis Correa binnen terwijl gezin gewoon thuis is'

'Gemaskerde mannen dringen huis Correa binnen terwijl gezin gewoon thuis is'

14 januari - 12:45
1

Atlético Madrid-spits Ángel Correa is overvallen in zijn woning. Dat meldt een groot aantal Spaanse media zondag. De 28-jarige Argentijn was samen met zijn gezin thuis toen het gebeurde. 

Onder meer Marca maakt bekend dat dat vier gemaskerde mannen zaterdag het huis van Correa binnendrongen. Daar dwongen ze hem onder dreiging van een pistool om zowel geld als sieraden af te staan. 

De daders zijn er vervolgens met de buit vandoor gegaan. Er raakte naar verluidt niemand gewond. Wel is Correa, die eind 2022 wereldkampioen werd met Argentinië, enorm geschrokken. Datzelfde geldt logischerwijs voor zijn gezin. Ondertussen heeft de politie in Madrid een onderzoek op touwen gezet.

De overval in het huis van Correa is allesbehalve een incident. De laatste tijd komen er steeds vaker dergelijke verhalen naar buiten. Zo raakte Manchester City-aanvaller Jack Grealish eind december voor ongeveer één miljoen euro aan sieraden kwijt. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.