OFFICIEEL: Assistent-trainer D’Haene stopt bij KV Kortrijk, via emotioneel bericht

OFFICIEEL: Assistent-trainer D’Haene stopt bij KV Kortrijk, via emotioneel bericht

13 januari - 18:46 Laatste update: 18:52

Kristof D’Haene, de voormalig steunpilaar van KV Kortrijk, ging als assistent-trainer aan de slag bij Glen De Boeck. D’Haene heeft nu via een emotionele boodschap afscheid genomen van zijn functie als assistent-trainer bij De Kerels.

D’Haene is open via de officiële kanalen van Kortrijk. D'Haene mist iets bij De Kerels. “Ik heb iets moeilijks te vertellen, ik moet iets van mijn hart. Ik voelde al een paar weken voor Nieuwjaar dat ik toch een beetje het vuur en de passie mis.”

D’Haene vertelt over zijn beweegredenen om te stoppen bij Kortrijk. “Dat is gewoon mijn gevoel vanbinnen. Ik wilde de stap nemen van assistent-trainer zodat ik er nooit spijt van kon hebben. Voorlopig voel ik te weinig vuur en te weinig passie om echt zo’n verhaal te gaan schrijven, hoe graag ik het ook zou willen”, deelt D’Haene.

D’Haene geeft aan dat het tijd is om aan zichzelf te denken in plaats van het voetbal bij Kortrijk. “Ik denk dat je altijd een beetje moet denken aan jezelf en je familie. Mijn familie lijdt er ook wel onder na zoveel jaar voetbal ook. Ik moet gewoon even uit het voetbal, niet te veel eraan denken. Dat is nu mijn keuze. Ik hoop dat Kortrijk het redt met de nieuwe trainer”, aldus D’Haene.