Kuyt na teleurstelling Beerschot – RSCA Futures: “Wil het killerinstinct nog zien”

Kuyt na teleurstelling Beerschot – RSCA Futures: “Wil het killerinstinct nog zien”

13 januari - 18:18
5

Dirk Kuyt, de nieuwe hoofdtrainer van SK Beerschot zag zijn ploeg in eigen huis met 1-1 gelijkspelen tegen de RSCA Futures. Hiermee heeft Beerschot belangrijke punten verspeeld boven in de Challenger Pro League, Kuyt reageert op de teleurstelling.

Kuyt vertelt dat het resultaat dat Beerschot tegen de RSCA Futures behaalde teleurstellend is. “We hebben in balbezit gedomineerd en voetbalden heel wat kansen bij elkaar, maar we schoten te weinig op doel. We begonnen ook goed aan de partij, maar we vergaten vol door te gaan. En na de rust krijgen we dan een onnodige treffer tegen”, citeert Sporza Kuyt.

Kuyt deelt verder dat hij Beerschot pas na de tegentreffer echt vol overgave zag voetballen. “We hebben dus wel laten zien dat we écht wilden winnen, dat merkte ik ook aan de reacties achteraf. Maar goed, we gaan vol goede moed verder. Er is hier heel veel kwaliteit aanwezig, maar er moeten toch nog enkele puntjes op de i gezet worden. Ik wil het echte killerinstinct van deze ploeg nog zien”, besluit Kuyt.