Nieuws uit Spanje: 'Atlético geeft gas voor Wieffer, Barça kan niet doorpakken'

Nieuws uit Spanje: 'Atlético geeft gas voor Wieffer, Barça kan niet doorpakken'

12 januari - 21:00
1

Atlético Madrid geeft gas voor een transfer van Mats Wieffer, terwijl FC Barcelona niet door kan pakken voor de middenvelder van Feyenoord. Met dat nieuws komt Sport vrijdag.

Het is bekend dat Wieffer in Spanje wordt gelinkt aan Barcelona en Atlético Madrid. Nu komt Sport met een update. Barça is nog altijd gecharmeerd van Wieffer, maar kan geen werk maken van de komst van de Oranje-international. Dat heeft te maken met de Fair Play-situatie in Camp Nou: het ziet ernaar uit dat Barcelona komende zomer weer flink moet bezuinigen, om al zijn spelers in te kunnen schrijven voor de Spaanse competitie.

Atlético pakt nu juist door voor Wieffer. De ploeg waartegen Feyenoord in de groepsfase van de Champions League speelde, zou zijn interesse al kenbaar hebben gemaakt in Rotterdam-Zuid. Er zijn nog geen handtekeningen gezet, maar de gesprekken lopen, zo klinkt het.

Sport schat in dat Wieffer tussen de 25 en 30 miljoen euro zou moeten kosten. Het lijkt niet waarschijnlijk dat Feyenoord hem deze winter zomaar zal laten gaan. Voor Wieffer is er op zijn beurt veel aan gelegen om speelminuten te maken, met het oog op het EK van komende zomer. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.