'KAA Gent en RSC Anderlecht grijpen naast Fenerbahçe-verdediger'

'KAA Gent en RSC Anderlecht grijpen naast Fenerbahçe-verdediger'

12 januari - 22:30
4

Zowel KAA Gent als RSC Anderlecht zoeken deze mercato nog naar versterking achterin en varen daarvoor af en toe in hetzelfde vaarwater. Beide ploegen dachten aan de komst van Samet Akaydin, maar hij trekt niet naar ons land.

Eerder raakte al bekend dat Gent dacht aan de komst van Akaydin, maar volgens Turkse media had ook Anderlecht het vizier gericht op de 29-jarige centrale verdediger van Fenerbahçe. Hij zal echter niet naar ons land verhuizen.

Diezelfde Turkse bron weet namelijk dat Akaydin heeft besloten om op zoek te gaan naar speelminuten in Griekenland. Daar zal hij spelen voor Panathinaikos, dat hem op uitleenbasis tot het einde van het seizoen overneemt.

Gent zoekt nog naar versterking achterin door de Asian Cup-deelname van onder meer Watanabe, terwijl Anderlecht al even naar extra concurrentie achterin zoekt voor Jan Vertonghen en Zeno Debast. Zij moeten nu verder zoeken naar een nieuwe pion.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.