'Charleroi kan hulp krijgen van Bayat en wil shoppen bij Watford'

'Charleroi kan hulp krijgen van Bayat en wil shoppen bij Watford'

12 januari - 23:45

Sporting Charleroi kent een moeilijk seizoen en bengelt voorlopig in de rechterkolom van het klassement. Het hoopt in 2024 betere resultaten te kunnen voorleggen en zoekt daarvoor naar versterking. Daarvoor rekent het onder meer op de hulp van Mogi Bayat.

De makelaar is uiteraard stevig verbonden met Charleroi, maar heeft de voorbije jaren ook flink wat deals verwezenlijkt voor Watford. Volgens The Athletic kan dat Charleroi nu helpen in de zoektocht naar versterking. De Carolo's hopen namelijk te kunnen shoppen bij de Engelse tweedeklasser.

Volgens de Britse bron hoopt Charleroi Mattie Pollock te kunnen huren van Watford. De 22-jarige verdediger komt dit seizoen amper aan bod bij Watford en zoekt dan ook naar speelminuten. Die zou hij mogelijk kunnen vinden bij Charleroi. De concurrentie is daar echter niet min met onder andere Knezvic, Bager, Andreou en Boukamir als extra opties.

Charleroi is ook niet de enige mogelijke bestemming voor Pollock, die ook nog kan kiezen uit niet nader genoemde Britse teams.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.