Keuze Dragusin zorgt voor ongeloof: Heb Bayern München afgewezen

Keuze Dragusin zorgt voor ongeloof: "Heb Bayern München afgewezen"

10 januari - 16:32
1

Radu Dragusin staat op het punt om door Tottenham Hotspur gepresenteerd te worden, maar genoot op het laatste moment ook nog interesse van Bayern München. De Roemeense centrumverdediger, die Genoa achter zich laat, wees Der Rerkordmeister echter af. 

De 21-jarige Dragusin, waarvoor Spurs maximaal dertig miljoen euro betaalt, had zijn jawoord al aan Spurs gegeven. Bayern meldde zich dinsdagavond opeens nog met een bod. In Zuid-Duitsland kon hij meer verdienen dan dat hij nu gaat doen, maar Thomas Tuchel en co. kregen nul op het rekest. 

Florin Manea, zijn zaakwaarnemer, vertelt aan het Roemeense Gazeta Sporturilor over de afgelopen uren. "De definitieve beslissing werd vanmorgen om acht uur genomen. We hadden al besloten om naar Tottenham te gaan, maar toen kwam er opeens een bod van Bayern. We hebben Radu gezegd dat hij erover na moest denken. Bayern is een van de grootste clubs van de wereld… Ik kan niet geloven dat ik Bayern heb afgewezen!"

De talentvolle stopper heeft wel degelijk even nagedacht over een stap naar de Duitse topclub. "Bayern bood meer geld aan, maar Radu dacht dat Tottenham de beste stap voor zijn carrière was", vervolgt Manea. "We hebben vannacht nauwelijks geslapen, we hebben alleen maar hierover nagedacht. Napoli en AC Milan waren ook in hem geïnteresseerd, maar Radu heeft er altijd van gedroomd om in de Premier League te spelen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.