Akpom (ex-STVV) denkt nog niet aan Ajax-vertrek: Geloof in succesverhaal

Akpom (ex-STVV) denkt nog niet aan Ajax-vertrek: "Geloof in succesverhaal"

10 januari - 15:15
1

Chuba Akpom heeft niet de intentie om Ajax deze winter alweer te verlaten. De 28-jarige ex-spits van STVV is ervan overtuigd dat hij van grote waarde kan zijn voor de Amsterdamse club.

Ajax nam al afscheid van Georges Mikautadze. Mogelijk slijten de Amsterdammers nog meer spelers die afgelopen zomer voor miljoenen euro's werden gehaald. "Ik hoop gewoon te blijven", zegt Akpom tegen Voetbal International. "Er is belangstelling uit Frankrijk, uit Engeland, maar ik voel echt dat dit nog een succesverhaal kan worden voor mij bij Ajax. Ik moet gewoon gaan spelen."

Voor de winterstop moest Akpom het voornamelijk doen met invalbeurten. "Stel je voor dat ik alles zou gaan spelen, ik heb het gevoel dat ik dan echt een succesvolle tijd kan hebben hier. Dat zou me echt heel blij maken, want de fans zijn ongelooflijk", aldus de aanvaller. "Het is een wereldwijd bekende club, Ajax. Ik ben er honderd procent op gefocust om hier te blijven, dat is het plan. Je weet nooit wat er morgen gebeurt, maar ik ben nu gelukkig hier."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.