Osimhen woest op Instagram: 'Hou mijn naam uit je mond, dumbfuck!'

Osimhen woest op Instagram: 'Hou mijn naam uit je mond, dumbfuck!'

10 januari - 11:01
8

Victor Osimhen heeft keihard uitgehaald naar de zaakwaarnemer van Khvicha Kvaratskhelia, die op de Georgische TV verschillende uitspraken deed over de Nigeriaan van Napoli. 

Mamuka Jugeli, de belangenbehartiger van Kvaratskhelia, ging in een interview met de Georgische zender 1TV in op het verschil tussen beide spelers. "Kvicha is anders, hij speelt liever voor FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City", vertelt hij over 'zijn' speler. Vervolgens haalt hij uit naar Osimhen, die onlangs een nieuw contract tekende bij Napoli met een ontsnappingsclause van ongeveer 120 miljoen euro. 

"Hij heeft een nieuw contract getekend, maar denk je echt dat hij zijn hele carrière bij Napoli blijft? Ik kan je nu voorspellen dat Osimhen volgende zomer naar Saudi-Arabië vertrekt", sneert Jugeli. Volgens hem is Kvaratskhelia anders. "Hij heeft andere doelen, andere prioriteiten. Hij wil succesvol zijn en hoort nu al bij de beste drie spelers van de wereld. Geen enkel team zou de kans om hem te strikken laten gaan", besluit de zaakwaarnemer. 

Osimhen reageert op Instagram furieus op de woorden van Jugeli. "Beste Mamuka Jugeli, je bent een stuk vuil en een schande", valt er te lezen op zijn story. "Ik schaam me kapot voor jouw manier van denken. Dumbfuck! Hou mijn naam uit je mond! 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.