'Napoli denkt aan Ngonge (ex-Club) om het tij te keren'

'Napoli denkt aan Ngonge (ex-Club) om het tij te keren'

9 januari - 23:37
1

Cyril Ngonge staat mogelijk aan de vooravond van een toptransfer. De oud-speler van Club Brugge, tegenwoordig uitkomend voor Hellas Verona, staat in de belangstelling van Italiaans landskampioen Napoli. 

Dat nieuws wordt dinsdagavond naar buiten gebracht door Sky Italia. Napoli, dat met een huidige negende plek op de ranglijst geen schim is van de haast onverslaanbare formatie die het vorig seizoen was, zou bereid zijn om een transfersom te betalen van tussen de 12 en 13 miljoen euro. 

De interesse van de Napolitanen in Ngonge komt niet uit de lucht vallen. De 23-jarige vleugelaanvaller is dit seizoen erg belangrijk voor Hellas Verona. Onze landgenoot scoorde in achttien Serie A-wedstrijden al vijf keer. Twee keer was hij aangever. Ondanks dat staat Gialloblù wel op de achttiende plek. 

Ngonge streek begin 2023 neer bij de Italiaanse club, nadat hij op slechte voet vetrok bij FC Groningen. Als jonge snaak stroomde hij door vanuit de jeugdopleiding van Club Brugge. In het seizoen 2018-2019 mocht hij vier keer opdraven voor Blauw-Zwart, waarvan één keer als basiskracht. Scoren lukte toen niet.