UPDATE: ‘Transferexpert Romano ontkent gesprekken Arsenal en Onana’

UPDATE: ‘Transferexpert Romano ontkent gesprekken Arsenal en Onana’

9 januari - 16:03 Laatste update: 12 januari - 07:50
14

Het Arsenal van Rode Duivel Leandro Trossard maakt werk van de komst van een andere Rode Duivel genaamd Amadou Onana. Arsenal is druk aan het onderhandelen met Everton en heeft ook bijna een persoonlijk akkoord met Onana te pakken, weet transferjournalist Ekrem Konur.

De onderhandelingen tussen Arsenal en Everton om Onana in volle gang zijn. Nu zijn The Gunners ook dicht bij een persoonlijke overeenkomst met de sterke middenvelder van The Toffees.

Voor Onana moet Arsenal diep in de buidel tasten. Er wordt gesproken van een vraagprijs van ongeveer 70 miljoen euro. Volgens transfermarkt heeft Onana een actuele transferwaarde van 50 miljoen euro. De 22-jarige middenvelder ligt nog tot de zomer van 2027 onder contract bij Everton.

Update: Arsenal werd de afgelopen dagen nadrukkelijk in verband gebracht met Rode Duivel Onana. Transferexpert Fabrizio Romano spreekt dat echter tegen. “Ik weet dat er geruchten zijn dat Arsenal in verregaande onderhandelingen zit over Onana. De fans van Arsenal waren hier blij mee, maar ik vrees dat dit niet de informatie is die ik op dit moment heb”, klinkt het.