'Geen Machida voor Tottenham, Spurs in pole position voor Dragusin'

'Geen Machida voor Tottenham, Spurs in pole position voor Dragusin'

9 januari - 11:45
3

Tottenham Hotspur lijkt de strijd om de handtekening van verdediger Radu Dragusin te winnen. Althans, dat beweert Sky Sports. De Londenaren verkiezen de komst van de Roemeense verdediger boven die van Union-pion Koki Machida.

De ploeg uit Londen heeft naar verluidt een bod van 25 miljoen euro neergelegd bij Genoa. Bovendien gooit Tottenham daar nog eens vijf miljoen euro aan bonussen bovenop. Met dat bod komen The Spurs dicht in de buurt van de Italiaanse vraagprijs, melden Lyall Thomas (Sky Sports News), Gianluca di Marzio (Sky Sports Italy) en Florian Plettenberg (Sky Duitsland). 

De gesprekken tussen beide clubs zouden zich daarom ook in een vergevorderd stadium bevinden. Sky Sports meldt zelfs dat er dinsdag nog een ontmoeting plaats vindt tussen Tottenham en Genoa om de laatste plooien glad te strijken. Mocht de transfer plaatsvinden, dan troeft Tottenham Bayern München, dat eerder al navraag deed naar de speler, af. 

De 21-jarige Dragusin speelde tot dusver 62 duels voor Genoa. Voor Roemenië speelde de mandekker al twaalf interlands. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.