De Bruyne over komende matchen: ''Zal moment komen dat ik er weer elke match sta''

De Bruyne over komende matchen: ''Zal moment komen dat ik er weer elke match sta''

9 januari - 07:35
2

Kevin De Bruyne is weer op de velden te bewonderen. De Rode Duivel speelde afgelopen zondag 33 minuten tegen Huddersfield in de FA Cup. De Bruyne verwacht snel weer volledige wedstrijden te kunnen spelen.

De Rode Duivel kent zijn rol al voor de komende wedstrijd. ''Volgende week wacht ons een belangrijke match tegen Newcastle. Als ze me nodig hebben, zal ik er staan, maar ik verwacht dat ik dan opnieuw op de bank zal zitten'', vertelde De Bruyne aan Het Nieuwsblad.

Na de wedstrijd tegen Newcastle United heeft De Bruyne twee weken de tijd om te herstellen. ''Nadien hebben we meer dan twee weken om ons voor te bereiden op de volgende match (tegen Burnley op 31 januari, red.) en dan zullen we zien hoe het gaat'', zei De Bruyne.

Het moment dat De Bruyne weer volledige wedstrijden speelt, is onvermijdelijk. ''Er zal een moment komen dat ik er weer elke wedstrijd wil staan, maar ik besef dat ik mezelf dan goed zal moeten verzorgen'', aldus de middenvelder.

De laatste wedstrijd die De Bruyne voor Manchester City speelde, voor zijn terugkeer tegen Huddersfield, was tegen FC Burnley. Tijdens die wedstrijd, op 11 augustus 2023, viel De Bruyne in de 23e minuut geblesseerd uit.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.