Bosz komt met update over Lang (ex-Club Brugge)

Bosz komt met update over blessure Lang: "Ik weet niet of hij op schema ligt"

8 januari om 07:46

Peter Bosz is onzeker over de fitheid van Noa Lang (ex-Club Brugge) en weet wel dat Hirving Lozano de hervatting van de competitie niet redt. De PSV-trainer kijkt desondanks wel terug op een succesvol trainingskamp.

"Het was een zeer geslaagd trainingskamp. We hebben intensief kunnen trainen, en gelukkig zijn we zonder blessures uitgekomen," verklaart Bosz aan VI. Lang nam deel aan de trainingen, maar het was nog te vroeg voor speelminuten in de oefenwedstrijd tegen Hamburger SV zondagmiddag. "Ik weet niet of Lang op schema ligt voor de aankomende wedstrijd tegen Excelsior."
 
"Hirving Lozano is nog iets verder weg, hij zal volgende week vergelijkbare stappen zetten als Noa deze week heeft gedaan", voegt Bosz eraan toe. PSV begint de tweede helft van het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Excelsior Rotterdam op zaterdag. Als koploper hervatten de Eindhovenaren de competitie met een comfortabele voorsprong van tien punten op nummer twee Feyenoord.

PSV speelde een opvallende oefenwedstrijd tegen HSV. André Ramalho werd voor rust met rood van het veld gestuurd, tot onbegrip van beide clubs. Na overleg stonden er in de tweede helft echter toch weer 22 spelers op het veld.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.