Nog geen Dirk Kuyt-effect: Beerschot verliest oefenpartij van Cercle Brugge

Nog geen Dirk Kuyt-effect: Beerschot verliest oefenpartij van Cercle Brugge

6 januari - 17:46 Laatste update: 17:47

Het onofficiële debuut van Dirk Kuyt als hoofdcoach van Beerschot werd er eentje in mineur. Tijdens de winterstage werd er een oefenpartij tegen Cercle Brugge georganiseerd, die met 3-1 werd gewonnen door de Verenging.

Kevin Denkey maakte na het overlijden van zijn moeder zijn wederoptreden bij Cercle Brugge en wist samen met zijn ploegmaats van groen-zwart de partij te winnen. Voor de Vereniging scoorden El Bahri, Nazinho en Ouattara. Jerrel Hak kon de eer van Beerschot nog redden.

De wedstrijd werd achter gesloten deuren afgewerkt en zag de jonge Sebbe Gheerardyns ook zijn debuut vieren voor Cercle. De Bruggelingen trekken maandag op stage en trekken naar de velden van moederclub AS Monaco.

Op 20 januari staat de eerste partij voor Cercle op het programma en trekt men richting KRC Genk. Beerschot komt komende vrijdag alweer in actie en mag RSCA Futures ontvangen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.