'Club Brugge heeft nog plannen op de transfermarkt'

'Club Brugge heeft nog plannen op de transfermarkt'

7 januari - 17:16
6

Club Brugge heeft afscheid genomen van Tajon Buchanan en zag de Canadees naar Inter verhuizen. Aan inkomende zijde blijft het voorlopig stil, al lijkt het daar niet bij te gaan blijven.

Volgens La Dernière Heure wil men bij Club Brugge namelijk toch nog versterking vinden. Aanvankelijk hoopte men op een extra aanvaller, maar door de doorbraak van Igor Thiago is dat niet langer het geval. Achterin wil men wel versterking.

Zo hoopt Club Brugge nog een nieuwe centrale verdediger te vinden om de concurrentie aan te gaan met Brandon Mechele, Jorne Spileers en Joel Ordonez. Ook Dedryck Boyata loopt nog rond bij de Bruggelingen, maar neemt deze winter mogelijk afscheid van de club.

Op rechts zal Club Brugge geen nieuwe pion zoeken na het vertrek van Buchanan. Kyriani Sabbe is op de terugweg na zijn blessure, terwijl ook Denis Odoi en Maxim De Cuyper daar kunnen spelen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.