Ratcliffe oogst applaus bij Manchester United: 'Sportief succes eerste prioriteit'

Ratcliffe oogst applaus bij Manchester United: 'Sportief succes eerste prioriteit'

5 januari - 11:50

Jim Ratcliffe heeft een goede indruk achtergelaten bij Manchester United. De nieuwe mede-eigenaar van de club zou na een toespraak een applaus hebben ontvangen van de technische staf bij de club.

Na gespot te zijn op Old Trafford, is naar buiten gekomen dat Ratcliffe een uitstekende indruk heeft achtergelaten op de technische staff binnen de club. Eerder sprak Erik ten Hag al uit een positief gevoel over te hebben gehouden aan een gesprek met Ratcliffe, maar volgens The Athletic klonk er zelfs applaus voor de nieuwe man.

Ratcliffe zou enkele beloften hebben gemaakt tijdens de ontmoeting. Ten eerste zou hij uitgesproken hebben dat sportief succes voor hem meer prioriteit geniet dan winst maken. Daarnaast heeft de 71-jarige beloofd om de infrastructuur binnen de club te verbeteren, waaronder het stadion, Old Trafford, en Carrington, het trainingscomplex van The Red Devils.

Tevens sprak Ratcliffe zich uit over de magere prestaties van de laatste jaren, en liet hij weten vastberaden te zien de standaarden te verbeteren. Tot slot zou de mede-eigenaar hebben gezegd met meer concrete plannen te komen in de nabije toekomst. De deal is nog niet officieel afgerond met de Premier League, waardoor communicatie nog beperkt zal zijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.