Schmidt na transferperikelen: “In het begin was ik boos op Sint-Truiden VV”

Schmidt na transferperikelen: “In het begin was ik boos op Sint-Truiden VV”

5 januari - 09:45

Daniel Schmidt kende een turbulente transferzomer waardoor hij uiteindelijk bij STVV bleef en daar vierde doelman werd. Tijdens de wintertransferperiode versierde hij wél een transfer, naar KAA Gent.

Schmidt verdween volledig naar de achtergrond bij STVV. “In oktober heb ik het daar heel moeilijk mee gehad. In het begin was ik boos op STVV. Zij kozen ervoor om me niet meer op te stellen omdat ze Zion Suzuki hadden gehaald. Nadien heb ik dat een plaats gegeven en ben ik altijd blijven trainen met de groep, op hoog niveau”, citeert Het Nieuwsblad.

Uiteindelijk heeft Schmidt alles een plaats gegeven. “Ik heb ondanks die transferheisa in de zomer veel positiefs te onthouden. Ik hoop echt dat STVV veel kan bereiken in de toekomst. Met Zion Suzuki hebben ze een doelman met immens veel potentieel. Hij is nog heel jong, maar is nu al heel goed. Ooit zal hij zeker de nummer één worden voor Japan en furore maken in de Premier League.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.