United verlost van zorgenkind? 'Dortmund haalt Sancho terug en betaalt huurprijs'

United verlost van zorgenkind? 'Dortmund haalt Sancho terug en betaalt huurprijs'

4 januari - 11:59 Laatste update: 12:42
2

Het is rond: Jadon Sancho gaat Manchester United verlaten en keert terug bij Borussia Dortmund. De clubleiding van Die Schwarzgelben heeft een doorbraak in de onderhandelingen bereikt, meldt BILD.

'Sancho komt naar BVB', kopt het Duitse medium, dat stelt dat de 'megadeal' doorgaat. Alleen de laatste puntjes, die betrekking hebben op de huurprijs, moeten nog op de i worden gezet. Als er definitief een klap op de transfer is gegeven, zal de 23-jarige aanvaller zijn handtekening zetten onder een huurcontract tot het einde van het seizoen.

Naar verluidt ligt de huurprijs voor Dortmund rond de drie miljoen euro. Sancho zal vrijdag al aansluiten bij het trainingskamp van Dortmund in Marbella. De Engelsman lag overhoop met United-manager Erik ten Hag en heeft zichzelf onmogelijk gemaakt op Old Trafford. Op 26 augustus speelde hij zijn laatste wedstrijd, waardoor een transfer voor alle partijen de beste uitkomst is.

Sancho ligt bij United nog tot de zomer van 2026 vast. Tussen 2017 en 2021 stond hij ook al onder contract bij Dortmund. United nam hem destijds voor 85 miljoen euro over.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.