'Man Utd licht optie en gaat langer door met 'man van vijftig miljoen'

'Man Utd licht optie en gaat langer door met 'man van vijftig miljoen'

4 januari - 08:11

Manchester United heeft de optie in het contract van Aaron Wan-Bissaka gelicht. De back ligt daardoor een jaar langer vast bij de club van Erik ten Hag, tot de zomer van 2025, zo meldt The Athletic.

Het contract van de 26-jarige rechtervleugelverdediger liep eigenlijk na dit seizoen af, maar United beschikte over een eenzijdige optie waarmee het Wan-Bissaka een jaar langer aan boord kan houden. De optie geeft de club meer tijd om zich te beraden op een nieuwe verbintenis voor de back, die naar verluidt een aanbieding tegemoet kan zien die hem nog langer aan de club zal binden.

Wan-Bissaka kwam dit seizoen tot vijftien optredens in het eerste van Manchester United, nadat hij het seizoen begon met een hamstringblessure. De rechtsback maakte in de zomer van 2019 de overstap vanaf Crystal Palace, voor een bedrag van vijftig miljoen euro. Eerder werd ook het contract van Victor Lindelöf al verlengd tot medio 2025.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.