Alderweireld (Antwerp) over 2024: “Hoop dat België kampioen wordt, met mij erbij?”

Alderweireld (Antwerp) over 2024: “Hoop dat België kampioen wordt, met mij erbij?”

2 januari - 23:05
13

Toby Alderweireld, de aanvoerder van Royal Antwerp FC, blikt terug op zijn 2023. De verdediger is zeer te spreken over het afgelopen jaar, waarin hij kampioen van de Jupiler Pro League werd, de Croky Cup won en deelnam aan de Champions League. Alderweireld wordt vervolgens gevraagd hoe hij 2023 nog zou kunnen overtreffen.

Alderweireld vertelt dat zijn stap naar Antwerp op meerdere manieren een groot succes is geworden. “Alles waarvoor ik naar Antwerp ben gekomen, is uitgekomen. Niet alleen op sportief vlak, maar ook persoonlijk. Mijn familie, mijn vrienden, mijn huis én de sportieve successen: het klopt gewoon allemaal”, citeert Sporza Alderweireld.

Alderweireld wordt vervolgens gevraagd of een Europese titel met De Rode Duivels zijn 2023 wellicht zou kunnen overtreffen. “Ik hoop heel hard dat België straks Europees kampioen wordt. Met mij erbij? Haha, dat weet ik niet”, besluit Alderweireld.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.