'El Khannouss (Genk) geniet interesse van Atlético Madrid, Marseille en AS Roma'

'El Khannouss (Genk) geniet interesse van Atlético Madrid, Marseille en AS Roma'

1 januari - 19:52 Laatste update: 20:02
4

Bilal El Khannouss, de 19-jarige aanvallende middenvelder van KRC Genk, heeft aan interesse geen gebrek. Atlético Madrid, AS Roma en Olympique Marseille tonen interesse in El Khannouss. Het goudhaantje van Genk staat ook voor een avontuur met Marokko in de Afrika Cup. 

In de zomerse transferperiode het Atlético Madrid van Axel Witsel al op zoek naar een nieuwe middenvelder, maar kwam het er niet van. Sportief directeur Andrea Berta zou de markt verkennen voor geschikte opties en zou daarbij zijn uitgekomen bij El Khannouss van Genk, zo meldt Mundo Deportivo. Mocht het niet van een transfer komen, dan zal de club de zoektocht vermoedelijk hervatten in de zomer.

De Madrilenen zouden de voornaamste kandidaat zijn om El Khannouss over te nemen, al zijn naar verluidt ook Olympique Marseille en het AS Roma van Rode Duivel Romelu Lukaku geïnteresseerd in El Khannouss. De nummer 10 van Genk speelt zich ook dit seizoen weer in de kijker. El Khannouss kwam in de Jupiler Pro League twintig keer in actie, hierin wist hij drie doelpunten te maken en drie assists af te leveren.