PSG heeft eerste winteraankoop binnen

OFFICIEEL: PSG tikt 20 miljoen euro af en deelt komst talentvolle verdediger

1 januari om 14:58

Paris Saint-Germain heeft officieel melding gemaakt van de komst van Lucas Beraldo. De twintigjarige verdediger komt voor twintig miljoen euro over van het Braziliaanse São Paulo. Beraldo tekent een contract tot 2028 in de Franse hoofdstad.

Beraldo is zelf erg blij dat hij bij PSG zijn eerste stappen in het Europese topvoetbal mag gaan zetten. ‘Ik ben heel blij dat ik bij een ambitieuze club als PSG mag spelen. Dit is een heel belangrijke stap in mijn carrière, want het gaat me helpen in mijn ontwikkeling. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe teamgenoten te leren kennen en mijn eerste stappen te zetten in mijn nieuwe tenue.’

Naast Beraldo komt binnenkort nog een Braziliaans talent naar Parijs. Gabriel Moscardo zal zijn landgenoot spoedig achterna reizen richting Frankrijk. Zijn huidige club Corinthians en PSG hebben al een akkoord bereikt en het is nu enkel wachten op de laatste formaliteiten rond de deal. De Parijzenaren staan op het moment met vijf punten voorsprong eerste in de Ligue 1.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.