'Man U licht optie in contract van stopper die Ten Hag dit seizoen vaakst inzette'

'Man U licht optie in contract van stopper die Ten Hag dit seizoen vaakst inzette'

31-12-2023 12:47
1

Manchester United heeft een optie gelicht in het contract van Victor Lindelöf, meldt The Athletic. De Zweedse stopper beschikte over een aflopend contract bij The Red Devils, maar ligt nu tot medio 2025 vast.

Via een optie in het contract van Lindelöf kon United automatisch verlengen met de verdediger. Dat heeft de club uit Manchester volgens The Athletic dus ook gedaan. Lindelöf komt nog altijd voor in de plannen van Erik ten Hag, die de Zweed zelfs het meest gebruikte van al zijn centrale verdedigers dit seizoen. Dat laatste heeft ook te maken met blessureleed van andere stoppers.

Inmiddels speelt Lindelöf al 6,5 jaar voor Man United, nadat hij in de zomer van 2017 voor 35 miljoen euro overkwam van Benfica. In Manchester is de 64-voudig international vaak niet onomstreden, maar toch kwam hij elk seizoen relatief veel wedstrijden in actie voor de huidige nummer zeven van de Premier League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.